Sunday, July 30, 2006

ukendt mand



dette pasfoto er fundet ved dgi-byen i københavn. jeg har moret mig med at lade venner og bekendte give et bud på den ukendte mands identitet og har fået flere fremragende bud:

co-blogger erland: han hedder bjarne. han er tidligere eliteroer og højskolelærer, men ernærer sig nu som sælger og kører rundt i en minivan og sælger sportsudstyr, fx. knæbind.

veninden: han hedder jørgen. selvom han virker udadvendt og selvsikker har han det i virkeligheden bedst med at snakke med folk over telefonen. så behøver han ikke at se dem i øjnene.

kollegianeren: han hedder peter og bor formentlig i skanderborg. han arbejder i ilva, er gift på 12. år og har 2 børn på hhv. 5 og 7 år.

vennen: han hedder janus og er souschef i frugt og grønt afdelingen i føtex. i sin fritid er han fodboldtræner, til kampene bærer han jakkesæt for et professionelt look.

migselv: han hedder mark. har en engelsk far men er opvokset i danmark og er dansk gift. arbejder med forsikringer og drømmer om at medvirke i et reklamespot på tv for sit firma. pga en knæskade kan han ikke længere dyrke så meget sport, men har tidligere været en ørn til badminton.

har du et bud på hvem denne mand kan være, så skriv fluks en kommentar!

6 Comments:

Blogger cyclonebill said...

Han hedder jo Lars. I en alder af 29 startede han sammen med en studiekammerat en virksomhed der sælger kølesystemer. Det går ikke optimalt med firmaet. Lars er - modsat sin kone Anja - ikke meget for søde sager, men er for nylig begyndt at spille golf.

10:23 PM  
Anonymous Anonymous said...

Her er det oprindelige billede af Peter fra Leasy.
Han er 38, går til square dance hver torsdag aften, drikker i skjul og drømmer om at få sin kone med på nudist ferie.

2:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Her har vi jo et billede et billede af:
Michael Steen Jørgensen
Ejendomsmægler
38 år
Gift, men utro
Michael Steen får nydelse ud af at bruge tandtråd

3:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Han er 39 år, hedder Henrik og bor i Randers, hvor han er født og opvokset. Han var ved DGI-byen fordi han over en weekend havde deltaget i et kursus i "viljestærk ledelse", der på sigt skal forbedre kommunikationen mellem de tre eneste ansatte i hans eget firma, der sælger kontorartikler. Han blev skilt for 2-3 år siden, og har ikke fundet en ny kone endnu. Af samme årsag falder han ofte i med sekretæren, der dog gerne vil videre til et firma med lidt større ambitioner end Toyota Yaris, kontorer uden ventilation og selvbetalte pauser.

7:51 PM  
Blogger ¥z said...

Han hedder egentlig Povl Lassen, men går under kustnernavnet "The living torch" i performancegruppen "Dark Angels". Ved den sidste optræden fik han svedet øjenvipperne af. Billedet er taget til noget dokumentation, der skulle bruges på politistationen for at få tilladelse til at opbevare sprængstof.

10:07 PM  
Anonymous Anonymous said...

Han hedder Lars og frister tilværelsen med en undertrykt lespen. Som ung, fik han sin lillebror og dennes kammerat til at kravle ind gennem et halvt åbent vindue i en grillbar, for at nupse for 53 kr. tomme flasker. Han er gift (de har været sepereret, men har fundet sammen, "for børnenes skyld"), og er indehaver af en t-shirt, der er påtrykt: "Married but curious". Var i DGI-byen for at få vokset ryggen.

1:16 PM  

Post a Comment

<< Home